Mirsi AS

– Kompetansen man legger merke til

Med over 10 års erfaring innen salg og booking, har vi utarbeidet en arbeidsmetodikk som konsekvent leverer optimalt resultat.

Erfaringen vår viser til at grunnlag for beste resultat er fleksibelt utvalg av tjenester og skreddersydde løsninger.

Vår kompetanse og brede tilbud av tjenester bidrar til vi kan skreddersy løsninger for din bedrift, en løsning laget for deg vil gi deg bedre resultater enn en løsning laget for ‘alle’. Booking, salg og markedsføring som fagområder er ikke alltid kun svart/hvitt, det finnes flere veier til å nå sitt mål, og vi bistår våre kunder med ulike tjenester som må til for å oppnå optimalt resultat.

Vi hjelper deg med å øke antall potensielle kunder, volum og konverteringsrate. Noe vi gjør ved å evaluere kundegruppen og driften du allerede i dag besitter for å så øke kundeporteføljen, redde inn penger der det i dag går tapt og øke lønnsomheten av både nåværende og fremtidige kundeforhold med vår salg, booking og closing metodikk.

Gå gjerne inn på våre ulike tjenester for å se både hvordan vår fleksible og kreative arbeidsmetodikk fungerer samt hvilke resultater vi har skapt for våre kunder.

Våre Tjenester

Salg er vår lidenskap, Telefon er vårt verktøy. Målet vårt er at DU blir fornøyd og når ditt ønsket salgsresultat.

Kurs / Coaching
Alle har opplevd å være på kurs og bli både inspirert og motivert, men når man skal utføre jobben i praksis så blir det ikke alltid til slik som man hadde tenkt og sett for seg. Vi har stor forståelse for at dette kan virke demotiverende. Coaching på deres egen arbeidsplass i kjente, familiære omgivelser er derimot mer effekivt og gir et mye mer bærekraftig resultat

Leadsgenerering
Vi tar kontakt med nye, potensielle kunder på deres vegne og sikrer at de ønsker mer informasjon om dere og legger til rette for videre kontakt. Dere bestemmer hvem deres potensielle kunder er og hvilken prosess de gir samtykke til, som for eksempel videre dialog eller tilbud.

Møtebooking
Møter blir avtalt på deres vegne med nye, potensielle kunder, og etter deres egne kriterier. Dere avgjør hvem disse er i form av forhåndsgodkjente ringelister og hvilken informasjon dere trenger fra dem, samt eventuelle kontrollspørsmål dere ønsker at vi skal stille. Dette er en helt unik mulighet til å få ærlig og uvurderlig markedsinformasjon direkte fra kundene!

Branding
Analyse av kundens tjenester i henhold til resten av markedet for å finne det unike og hvilke design/profil som vil kunne skape en «top of mind» -posisjon hos den ønskede målgruppen og forhåndsselger tjenestene i markedet

Digital Markedsføring
Analyse og integrasjon av selskapets digitale kommunikasjon ut mot kundemarkedet. Øke synlighet per i dag for å skjære gjennom all digital støy og presentere det ønskede budskapet på en optimal måte

Pitch
Mirsi AS evaluerer nåværende tjeneste/produkter som bedriften din besitter, så skrives en mal for pitching som tar i betraktning både kundens og bedriftens sin nytteverdi for å skape en selgende pitch med optimale closing teknikker 

Salg / Event / Stand
Vi påtar oss ulike type salgsoppdrag som for eksempel telefonsalg, dørsalg, stands og kundemøter. Vi anser direkte kommunikasjon med kundene dine som vår mest effektive mulighet for å dele og sanke informasjonen vi ønsker å formidle mellom dere.

Analyse / Markedsundersøkelse
I salg er det ofte en annen innfallsvinkel og et sett med nye øyne som skal til for at man skal klare å utnytte sitt fulle markedspotensial. Vi tilbyr alt fra analyse av deres nåværende pitch og salgsprosess, til tyngre analyser som for eksempel gjennomgang av markedsanalyse og pilotprosjekter.

Salgsrådgivning
Vi legger opp steg for steg handlingsplan for at du skal nå ønsket salgsresultater samt som vi hjelper deg å unngå diverse fallgruver. Du kan belage deg på gode råd som gir deg trygghet og kompetanse

Veldedige formål
Mirsi AS er opptatt av å bidra med det vi kan til veldedige formål, og ønsker å ta et samfunnsansvar ved å hjelpe organisasjoner og foreninger på en non Profit-basis. Med våre gode salgsresultater, ønsker Mirsi AS å bidra til at de som virkelig trenger hjelp, får økt sine midler og når ut til flere støttespillere.

REFERANSER

Målet vårt er at DU blir fornøyd og når ditt ønsket salgsresultat!