En Selger Sin Hverdag

En klam håndflate strekker seg nølende etter telefonrøret. Det svelges hardt og vurderes et øyeblikk om en siste slurk med vann vil gi ønsket effekt: en lettere samtale. Du slår det fra deg og tar heller et lengre åndedrag enn normalt som om det ekstra oksygenet på en eller annen måte vil gi deg mer styrke. Det er nå eller aldri, men det må gjennomføres. Så mye står på spill.

” Vær så snill….” Jeg går noen usikre minutter i møte: Alt har ledet opp til dette, det er nå det skjer eller så er det tapt for alltid. Jeg må vise meg uovervinnelig, stødig og profesjonell. Jeg vet at løsningen er innenfor min rekkevidde, jeg kan nesten smake det. Dersom jeg bare legger det frem 100% riktig så er jeg endelig i mål.

En selger har nok å tenke på. Ved å velge Mirsi AS, kan vi bidra med å: Stå ved din side i salgsmål og legger grunnlag for at DU når dine måltall. Vi forbereder salgsstrategien og tar de vanskelige telefonene for deg. Vår kompetanse og erfaring gjør at vi er selvsikre gjennom samtalen. Av erfaring vet vi også at det er flere faktorer som spiller inn ved et resultat og at det ofte ikke er bare en vei å gå for å nå sine mål. Vi har en rekke tjenester innen salg og kan derfor skreddersy en løsning slik at dere oppnår ønsket resultat effektivt. Vår lange erfaring strekker seg over mange ulike bransjer og vi bidrar med et helhetlig, men kreativt salgsapparat. Vi stiller med en variasjon av tjenester hvor vi yter vår beste service og kompetanse for at våre kunder skal bli fornøyd.

Mirsi As danner grunnlag for videre salgsprosess i deres bedrift og vi bistår med alt fra en markedsundersøkelse og analyse til å åpne for seriøse muligheter til kunden ved å booke dere inn. Vi har erfaring innen salgskurs og coaching, og har mulighet til å gi dere opplæring innen effektive salgsteknikker og legge inn ny, solid salgsmetodikk.

Kurs og coaching hos oss har vist gode, målbare resultater for våre kunder. Vi vet at det er absolutt essensielt for deg å selge, at du får signert kontrakt og at nemlig DU har sørget for at salgskurven stiger. Fokuset vårt ligger under kvalitet, effektivitet og kreativitet. Vårt mål er at du lykkes, så vårt fokus er å anskaffe deg flest mulig nye, potensielle kunder, at vi gjør det effektivt og at du har et grunnlag for å selge deg inn. En selger vet at å skaffe seg et møte tar tid, krefter og fokus. De vet også at et møte er kun en begynnelse. Vi mener at man ikke er i mål før en potensiell kunde har slått seg til din kundekrets og kontrakten er signert. Når man skal selge går man opp til en høyere frekvens hvor spenningen bygger seg opp. For oss gir det et realt kick hvor adrenalinet pumper! Fokus blir skarpt og energien ligger oppunder taket. Men det er ikke over før kunden har signert.

Vi har sterk tro på at innen salg kan man oppnå mye mer og raskere dersom man fordeler oppgavene og reindyrker selgere. Dersom en selger bruker all sin tid og energi på å surfe på samme frekvens og fokus så er det mer sannsynlig at de holder seg i salgsmodus og signerer fortere og oftere.
Når en selger må sørge for sine egne møter går de ofte inn i en annen energi og innsalg. Salg er og kommer alltid til å være en god del basert på motivasjon. Det er derfor vi gir deg mulighet til å bli kurset og få coaching på deres egen arbeidsplass. På denne måten kan vi stå ved deres side og holde motoren i gang i lag med dere over tid.

Vi sørger for at du har alt innen salg samlet på et sted og at deres selskap har noen å lene seg på når dere skal oppnå resultater. I salg er det kun resultater som teller!

Vi bistår deg gjerne i å mestre salget!